Met een plattegrond krijg je inzicht en hou je overzicht.

Net als mooie foto’s mogen plattegronden niet ontbreken bij het presenteren van woningen voor verkoop en verhuur. Op basis van scans maken we een duidelijk grondplan en brengen we overzicht en ruimtelijk inzicht.

Ontdek onze andere diensten voor de vastgoedsector.

Het asbestattest is verplicht sinds 23 november 2022.

Sinds 23 november 2022 is het asbestattest verplicht bij de overdracht (verkoop, schenking, etc.) van elke Vlaamse woning gebouwd voor 2001. Als gecertificeerd asbestdeskundige mogen wij een asbestinventarisatie voor een geldig asbestattest opmaken. We werken vooral in de regio Antwerpen.

Een plaatsbeschrijving beschermt zowel huurder als verhuurder.

Onze plaatsbeschrijvingen bij intrede zijn uniek. Met 360° foto’s in hoge resolutie leggen we objectief de staat van élke ruimte vast. Een gedetailleerde beschrijving en een uitgebreide reeks detailfoto’s maken het rapport compleet.

De plaatsvergelijking garandeert een correcte afhandeling.

Na het aflopen van de huurovereenkomst vergelijken we nauwkeurig de staat van de woning op basis van de plaatsbeschrijving bij intrede. Onze onafhankelijke deskundige stelt eventuele huurschade vast en berekent een eerlijke schadevergoeding.

Onze vastgoedfoto's zetten je woning in de kijker.

Met ons oog voor detail brengen we woningen natuurlijk uitgelicht en realistisch in beeld. We maken foto’s volgens je specifieke wensen en houden rekening met de verschillende media waarop je de woning presenteert.

Bruno Vandermarliere

PROVINCIE ANTWERPEN
kantoor Borgerhout

PROVINCIE OOST-VLAANDEREN
kantoor Lokeren

©2023

Bruno Vandermarliere – Kroonstraat 170/0301, 2140 Borgerhout

COPRO – ORG-MX1AC